top of page

Spansk språkresa till Amazonas

 

Gå en annorlunda språkkurs - Lär dig spanska i Amazonas!!!

I januari 2024 har du den unika chansen att gå en intensivkurs i spanska mitt i regnskogen i Ecuador.

Kursledare är Lena Paccha Högberg, legitimerad gymnasielärare med 20 års erfarenhet av undervisning i spanska. Beroende på vilka som anmäler sig kan du antingen gå en privatkurs med 1-2 deltagare eller studera i grupp. Vi tar in max 10 personer. Ni bor på det ekologiska centret Zanja Arajuno som ligger en timmes bussresa norr om den lilla staden Puyo. Om vi blir tillräckligt många lagar vi middagarna tillsammans med en kvinna från en by i närheten, så vi lär oss om lokal ecuadoriansk matkultur och övar att konversera på spanska. Vi studerar på förmiddagarna och gör små utflykter på eftermiddagarna, då vi också övar på att tala spanska.

Datum:  15-19 januari 2024

Vi samlas i Puyo söndag 14 januari och åker ut till Zanja Arajuno. Där inkvarterar vi oss i logementet som består av våningssängar. Observera att det är mycket enkel standard. Efter kursen kan de som vill stanna och volontärarbeta på Zanja Arajuno.

Vi kan ordna transfer från flygplatsen i Quito till hotell och/eller till bussterminalen i Quito. Därifrån tar ni ordinarie buss till Puyo.

Priser:

Privatlektioner kostar 5.000 SEK och grupplektioner 4.000 SEK. Kursen är 20 lektioner a 40 minuter.

Skicka intresseanmälan/förfrågan i kontakt-formuläret. Skriv vilka förkunskaper du har i spanska.

Betalning sker antingen i förväg via PayPal, eller när vi ses den 14 januari. 

Mat och boende kostar 350 SEK/dygn.

bottom of page